Wonga chwilówka opinie i informacje

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down

Wonga chwilówka opinie i informacje

Pisanie by Admin on Nie Cze 26, 2016 6:08 pm


Wonga
Wonga to jedna z najbardziej rozpoznawalnych marek sektora pożyczek pozabankowych. Swoje doświadczenie buduje od lat, na międzynarodowej arenie finansowej. W Polsce znana jest jako jedna z najprężniej działających firm chwilówkowych. Stosuje dość agresywny marketing – znana jest z bilboardów czy reklam w prasie i telewizji. Badania rynkowe wykazują, że Wonga znajduje się wśród parabanków, które cieszą się największym zaufaniem klientów.
Propozycja firmy to 2500zł na 60 dni – chwilówka lub maksymalnie 3000zł dla pożyczek długoterminowych. Klienci, którzy dopiero zarejestrowali się w systemie parabanku, mogą spodziewać się 1500zł limitu pierwszej pożyczki. Jej koszt wynosi jedynie 10zł co można uznać za atrakcyjną promocję – na równi z ofertami pożyczek nieoprocentowanych.


Obsługa klienta
Wonga dba o relację na linii parabank – pożyczkobiorca, maksymalnie ułatwiając kontakt. Infolinia udostępniona przez firmę działa siedem dni w tygodniu, od poniedziałku do piątku w godzinach od
8.00 do 22.00 oraz w weekendy od 9.00 do 16.00. Uwagi oraz opis problemów można również przesłać droga mailową na adres podany na stronie serwisu. Do dyspozycji pożyczkobiorców udostępniony został również czat na platformie internetowej. Tam w czasie rzeczywistym można porozmawiać z doradcą.

Zadowolenie klienta
Parabank znany jest z liberalnej weryfikacji przeszłości klienta, krótkiego czasu oczekiwania na gotówkę oraz prostych procedur. Nie wymaga żadnych dokumentów – w procesie aplikacji przydadzą się jedynie dane z dowodu osobistego, poręczeń, nie wykonuje telefonów do pracodawcy. Ukłonem w stronę konsumenta jest także alternatywna metoda weryfikacji tożsamości. Klienci, których saldo rachunku bankowego jest zerowe, mogą skorzystać z aplikacji umożliwiającej połączenie z kontem i pobranie danych osobowych. Oczywiście jest to proces zupełnie bezpieczny.
Jak widać nie tylko szeroka oferta produktów jest plusem Wonga. Trzeba docenić jej dbałość o klientów oraz elastyczne podejście do każdego wniosku.

Wonga – podsumowanie
Osoby nieprzekonane co do wartości propozycji tego parabanku powinien nakłonić do refleksji tytuł zdobyty przez firmę w tym roku – Gwiazda Jakości Obsługi 2016. Jest to wyznacznik wysokiego poziomu jaki firma osiągnęła ciężka pracą i dobrą strategią. Propozycja firmy nie jest skierowana do konkretnego pożyczkobiorcy – każdy może znaleźć tutaj coś dla siebie. Wprawdzie kwoty limitów nie są najwyższe w branży, jednak poziom obsługi oraz prestiż parabanku mówią same za siebie.

 photo wez pozyczke_zpsrfvzihkf.gif


Ostatnio zmieniony przez Admin dnia Wto Kwi 04, 2017 4:19 pm, w całości zmieniany 1 raz
avatar
Admin
Admin

Liczba postów : 122
Join date : 25/05/2016

Zobacz profil autora http://kredytech.pl

Powrót do góry Go down

Re: Wonga chwilówka opinie i informacje

Pisanie by arianna23 on Nie Lip 24, 2016 1:12 am

cześć,
Chciałabym skorzystać tej oferty, co trzeba zrobić żeby otrzymać taką pożyczkę. Nigdy wcześniej nie korzystałam z takiego czegoś, ale niestety zmusiła mnie do tego sytuacja. Nie oszukują i nie naliczają jakiś ukrytych kosztów? Napisałby mi ktoś krok po kroku jak otrzymać pieniądze, bo jestem w tym całkowicie zielona. Dodam że pracuję na poł etatu (wiek 23 lata). Z góry dziękuję, pozdrawiam.

arianna23

Liczba postów : 2
Join date : 24/07/2016

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Wonga chwilówka opinie i informacje

Pisanie by komornik on Nie Lip 24, 2016 10:40 pm

Żeby otrzymać taką pożyczkę musisz wypelnic formularz online, podając poprawne dane osobowe. Nie oszukują i nie naliczają ukrytych kosztów, jeśli oddajesz wszystko terminie - spłacasz dokładnie tyle ile jest napisane. Żeby otrzymać kasę musisz wykonać przelew weryfikacyjny 1 grosz ze swojego banku, na nr konta który Ci wyślą po wysłaniu formularza (na email lub po zalogowaniu na stronie). Przelewy od większych banków księgowane są szybciej z racji tego ze sa to przelewy wewnętrzne (np PKO BP, PKO SA). Po zaksięgowaniu przelewu wysyłają pieniądze na kotno z którego wczesniej dokonalas przelewu weryfikującego. Aha no i najważniejsze, decyzja o otrzymaniu pożyczki musi być pozytywna, nie wiem czy dostaniesz na początek 1500 PLN, ale myślę że kwotę rzędu 400-600 PLN jak najbardziej

komornik

Liczba postów : 2
Join date : 20/07/2016

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Wonga chwilówka opinie i informacje

Pisanie by arianna23 on Pon Lip 25, 2016 11:17 am

Na początku faktycznie odmówili mi 1500 zł, ale przedzwoniłam do obsługi klienta i zaoferowali mi 500 zł, kasa po 15 minutach na koncie bankowym, dziekuję za informacje Smile

arianna23

Liczba postów : 2
Join date : 24/07/2016

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Wonga chwilówka opinie i informacje

Pisanie by Mario88 on Wto Sie 02, 2016 11:56 pm

Kto udziela pożyczek Wonga ?

Mario88

Liczba postów : 1
Join date : 02/08/2016

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Wonga chwilówka opinie i informacje

Pisanie by Wiedzminek on Czw Sie 04, 2016 3:55 pm

Mario czytaj wyżej masz jak byk napisane co robić i gdzie. Na stronie sie pozycza przez internet.

Wiedzminek

Liczba postów : 4
Join date : 02/08/2016

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Wonga chwilówka opinie i informacje

Pisanie by oewonga on Pon Sie 29, 2016 9:32 pm

Witam! Jako przedstawiciel wonga.com pragnę zachęcić wszystkich zainteresowanych pożyczką do zapoznania się z naszą ofertą. Pożyczając w wonga.com zyskuje się pewność sprawdzonej oferty, bez żadnych ukrytych kosztów. Maksymalna kwota pierwszej pożyczki do 60 dni wynosi 1500 zł, a jej koszt to tylko 10 zł. Co więcej, nowi Klienci mogą wnioskować o pożyczkę ratalną - do 3000 zł, nawet w 12 ratach! Koszt pożyczki ratalnej można poznać na stronie wonga.com, pod suwakami, którymi ustawia się kwotę pożyczki i liczbę rat. Aby wnioskować o pożyczkę należy przygotować: numer konta bankowego, dowód osobisty, adres e-mail oraz numer telefonu komórkowego (który będzie niezbędny do weryfikacji) i złożyć wniosek online na naszej stronie internetowej www.wonga.com. Decyzja o udzieleniu pożyczki podejmowana jest m.in. po sprawdzeniu wiarygodności kredytowej potencjalnych Klientów w BIK S.A. i biurach informacji gospodarczej oraz ocenie zdolności kredytowej Klientów.

Zapraszam do kontaktu z naszą infolinią pod numerem 22 388 88 88* lub skorzystania z chata na https://www.wonga.pl/live_chat?utm_source=pozyczkodawcy.

W razie pytań jestem do dyspozycji
Tomasz | Ekspert wonga.com

* Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora.

oewonga

Liczba postów : 1
Join date : 13/08/2016

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Wonga chwilówka opinie i informacje

Pisanie by Sponsored content


Sponsored content


Powrót do góry Go down

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry


 
Permissions in this forum:
Nie możesz odpowiadać w tematach